Не съм се отказал от нормалния живот

Гласувайте за статията

В нормалния живот аз няма да пия токова много, колкото пиех преди. И със сигурност ще пия по-малко, отколкото пия сега

alkoholizam

Не съм се отказал от нормалния живот

Много ми беше труден живота, в тежки ситуации изпадах, провалях се, сам си правех лошото, други ми пречиха да живея нормално и все едни такива неща ми се случваха. Имах едно почти десет години на наместване = случи се нещо хубаво, айде след него и нещо лошо се случи. И така се редуваха. По едно време мислех, че това ще продължи до безкрайност. Не продължи, но пък аз продължих да пия. И все по-лошо ставаше. Усещах се, че не вървят на добре нещата в моя живот.

Да се оправя ми помогнаха приятелите. Беше много хубаво от тяхна страна да ми предложат всякакви начини да откажа алкохола. Другото което е, те нямат този проблем, и затова сигурно им е по-лесно. Поне едно хубаво нещо направих в този живот – избрах си подходящи приятели, които да са ми подкрепа в такива моменти. С родителите и роднините така или иначе не се разбирам много добре. Сега остава само да си намеря едно добро момиче за жена, и всичко ще е наред.

Отказвам алкохола по много начини и методи. Даже и хипноза опитах. Аз съм на мнение, че всичко трябва да се опита в този живот. Пробвам и с капките Алкофитал. Те са билкови капки, които съдържат някакви билки, които правят така, че да не може да се пие алкохол, когато се взимат. Предизвикват непоносимост, става лошо, неприятно, не може да се изпие повече от едно малко питие, и така се намаля цялостно количеството алкохол. Идеята ми беше, че когато човек е решил да направи нещо, той не бива и няма защо да се отказва.

Христо Боев

 

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар