Сватбата на Мариана Попова и Ханес – огромна лъжа!

Сватбата на Мариана Попова и Ханес – огромна лъжа!
5 (100%) 1 vote

Каква сватба на Мариана Попова и Ханес?! Пълна лъжа!

Мариана Попова и Ханес Перфлер не са узаконили любовта си. Това съобщава в. „Монитор”. Певицата се забавлявала на „вестите“ от жълтата преса, която ту я разделя с винаря от Италия, ту я жени за него. Нищо подобно не се случило между нас, твърди самата певица. Но и пък отношенията им били брилянтни и те си дали време, за да видят докъде ще стигнат нещата.

Поп изпълнителката обясни, че те толкова бързо се влюбили един в друг, че докато се усетят станали родители на прекрасна дъщеря. Но Мариана Попова и Ханес не са се разделяли, а отношенията им били повече от нормални. Двойката се радва на взаимност, топлота, прекрасни чувства и няма никакво намерение да живее без другия. Нито скандали, нито изневери, нито някакви други неприятности тресат Мариана Попова и нейната половинка. Според Мариана Попова, случилото се между нея и Ханес е било възможно най-добрия сценарий.

Мариана Попова

Мариана Попова и Ханес изобщо не са се женили, заяви певицата

Двамата не искат да избързват с подпис и с брачна халка, защото засега това положение напълно ги задоволявало. Освен като родители, двойката трябвало да напасне и характерите си и засега това чудо им се отдавало добре.

Мариана Попова и Ханес са заедно вече от шест години. Припомняме, че в публичното пространство се завъртя клюката, че Мариана Попова и сомелиерът са се оженили тайно в тузарското селище Свети Влас. Двойката си разменила венчалните пръстени в тесен кръг. От четири години двамата си поделят грижата по отглеждането на щерката им Мария-Магдалена.

Заговори се, че семейството дори обмисляло варианта да се изнесе в Италия или Австрия след две години, щом малката тръгне на училище. Певицата Мариана Попова разкри още, че ще отбележи именния си ден скромно. По традиция вайка й меси питка и всички се събират заедно. Но подаръци не очаква, защото получава само за рождения си ден и на Коледа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар