Невероятно: Виж къде живее Михаела Филева!

Прекрасната Михаела Филева с майка си Албена. Двете винаги са се справяли сами с живота и го правят чудесно
0

Михаела Филева разкри своя черта, която никой досега не познаваше!

Чаровната Михаела Филева не обичала да харчи и да се разпуска. Въпреки че брюнетката получи космически хонорари от различни телевизионни участия, тя не давала парите си за луксове и екстравагантности. Хубавицата Михаела Филева все още обитавала една стая в Студентския град и не искала да си наеме нещо по-луксозно и отговарящо на порасналия й имидж.

Михаела Филева
Прекрасната Михаела Филева с майка си Албена. Двете винаги са се справяли сами с живота и го правят чудесно

Певицата Михаела Филева обяснявала пестеливостта си с нежеланието си да се мести, че не обича промените и че й добре така, където си е. Освен това била доволна, че дори и да е закъсала и да е попреминало и полунощ, ако се наложило услужлив съсед или съседка ще ти услужат с лъжица сол или захар, щом си го закъсал яко.

Добиващата все по-голяма популярност певица у нас Михаела Филева дължи стиснатостта си като лош спомен от детството си, доверяват близки нейни приятелки. Чаровната брюнетка е израснала само с грижите на майка си, тъй като двамата с баща й се разделят. Майката на Михаела Филева напуска завинаги съпруга си и така прекъсва връзката между баща и дъщеря.

А и родителят никога повече не прави опит да потърси щерка си. Той създава ново семейство, от което има и две момчета. Затова и Михаела Филева, познала недоимъка не обича да пръска пари за излишни работи. Като дете на разведени родители хубавицата Михаела Филева не обичала да се глези и да пръска пари за излишни според нея неща, щом имало възможност да мине и по-тънко.

Затова толкова много я боготворят и уважават и аверите й, според които сладката Михаела Филева има характер и сила на истински воин. Доказала го е безкрай пъти в различни ситуации.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.