Чудо: Диляна Попова ощастливи жената на Блатечки!

Чудо: Диляна Попова ощастливи жената на Блатечки!
5 (100%) 1 vote

Сама съм – категорично заяви Диляна Попова и моли да я оставят на мира! И определено зарадва жената на Блатечки

Красивата моделка Диляна Попова окончателно се раздели с лошото момче на киното. Актрисата категорично потвърди слуховете, че двамата с Асен Блатечки не са заедно и повече не са двойка. Манекенката отмаря на Черноморието сама, но е скрита от хорските погледи, както и от камерите на папараците. Което със сигурност ощастливи Катерина Горанова.

Пред в. „Монитор„ Диляна Попова заявила, че иска за малко да се крие от хорската суета, злоба, от жълтата преса и да се усамоти на спокойно кътче, за да събере сили за предстоящото й майчинство. На почивка моделката отишла единствено със своя добра приятелка и тенденциозно не разкрива къде точно, в кой град край морето релаксира. Слуховете по адрес на скандалната й връзка с героя на „Фамилията” и „Стъклен дом” й дошли в повече и тя отказва всякакъв коментар за бременността си.

Диляна Попова

Диляна Попова призна, че е сама и хвърли в дива радост Катерина Горанова

Хубавицата ще ражда към края на следващия месец. Деляна Попова окончателно отхвърли слуховете, че иска рождения ден на бъдещия й син да съвпадне с нейния. Чаровната актриса е родена на 24 септември, но кога точно ще се появи бебето й на бял свят тя го остава да решат висшите небесни сили.

Припомняме, че Диляна Попова и Асен Блатечки се загаджиха на снимачната площадка. Въпреки желанието им да заживеят заедно в името на бъдещия си син, нещата между тях не потръгнаха. Тъй като бяха погнати от жълтата преса, Деляна Попова заяви, че двамата с мачото на българското кино се обичат, но тъй като са изключително силни характери няма да живеят заедно.

Двамата се разделиха, като Диляна Попова реши сама да отглежда бебето си. Асен Блатечки пък взе решение да се върне при съпругата си, режисьорката Катерина Горанова, с която имат 14-годишен брак и пораснала дъщеря. Въпреки че ще е далеч от сина си, Асен Блатечки е обещал да се грижи за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар