Наталия Лагода е в неизвестност вече от три седмици, близките й не успяват да се свържат с нея

Наталия Лагода, една от най-известните певици на Русия, е неизвестност вече три седмици. Звездата, която през 90-те години на миналия век, покори цяла Русия с хита си "Малкият Буда", е изчезнала след обстрела над украинския град Луганск. Веднага след него семейството й е загубило всякаква връзка с нея, а брат й Сергей вече седмици не спира да я търси по мобилния телефон.

[caption id="attachment_419448" align="alignright" width="212"]Наталия Лагода по време на кариерата си Наталия Лагода по време на кариерата си[/caption]

За негово съжаление, безуспешно. Наталия Лагода не отговаря на обажданията. Съпругът й Виталий също е напълно неоткриваем, както и сина на двойката Дмитрий. Родителите на Наталия Лагода също са се опитвали да я намерят и са звънели и на Спешния телефон, открит след обстрела, но безуспешно. Един от най-близките приятели на сина на певицата - Артьом, разкри, че в града са прекъснати всички мобилни телефони и е невъзможно да човек да се свърже с когото и да е там.

Майката на звездата се е опитвала да я уговори да напусне опасния град малко преди обстрелът срещу него да започне. Наталия обаче отказала заради проблемите, които съпругът й има с алкохола, заради които тя се бояла да тръгне на дълъг път с него. Въпреки, че вече са минали цели три седмици от обстрела, семейството на Наталия Лагода не е загубило надежда, че ще я открият жива и здрава и продължават с опитите си да се свържат с нея и да я открият, предават от БЛИЦ.