Селин Дион отмени окончателно и дълго чаканото си турне

Селин Дион се оттегля от сцената за неопределено време! Една от най-големите звезди в музиката е решила да прекрати поне временно кариерата си. А причина за това е желанието на съпруга й Рене Анжелил, който се бори с тежка болест.

[caption id="attachment_419189" align="alignright" width="300"]Селин Дион с мъжа си Селин Дион с мъжа си[/caption]

Мъжът на звездата, който е с 26 години по-възрастен от нея, беше опериран от злокачествен тумор през изминалия декември месец. Заради влошеното му здраве Селин Дион иска да прекарва повече време с него и с децата им, за да може да им обръща достатъчно внимание. В специално изявление до медиите, канадската изпълнителка обяснява, че й става все по-трудно да съчетава грижите за трите деца на двойката, вниманието към съпруга си и едновременно с това да се грижи и за певческата си кариера.

Затова канадката е решила да остави сцената и пеенето на заден план за неопределен период от време. Тя вече отмени и турнето си в Лас Вегас, за съжаление на феновете си. Нейното собствено здраве също си е казало думата при решението, научиха от БЛИЦ. Селин Дион страда от възпаление на гласните струни, вследствие от години пеене. Звездата се извини на феновете си за неудобството й им благодари за подкрепата и обичта им.