Иван Костов се съюзил с БСП?

Иван Костов се съюзил с БСП?
5 (100%) 1 vote

Иван Костов е в тайно съдружие с БСП, убеден е Бойко Борисов

Иван Костов се е съюзил с БСП! Някогашният син лидер се е обединил задкулисно с червените и се гласи да управлява заедно с тях след изборите през октомври. Скандалното разкритие дойде от бившия премиер на страната Бойко Борисов. В интервю за сутрешния блок на БНТ, лидерът на ГЕРБ нападна остро Иван Костов, че има тайни договорки със социалистите.

Иван Костов се е съюзил с БСП?

Иван Костов се е съюзил с БСП?

Според Борисов лидерът в сянка на Реформаторския блок е в тайно съдружие с Коалиция за България и ДПС, с които планират да управляват страната в коалиция. Повод за гнева му стана поведението на реформаторите, които, по думите на екс премиера, целенасочено говорят само срещу него. И никога срещу червените. Ядосаният Бойко заяви за пореден път, че ако не получи пълен мандат, за да управлява държавата сам, ще го върне и ще се откаже от властта.

Нека Иван Костов дойде на власт заедно с БСП и ДПС, разбесня се лидерът на ГЕРБ. С тези си думи той публично се отметна от съюза си с Реформаторския блок, с който доскоро демонстрираше изключително близки отношения и не криеше, че именно реформаторите са му фаворит за коалиционен партньор, научиха от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Иван Костов се съюзил с БСП?”

  1. Dimitur Stefanov

    авг. 16. 2014

    http://polls.bg/poll/id/koa_partia_podkrepate_-1896

Добавете коментар