Иван Костов е в тайно съдружие с БСП, убеден е Бойко Борисов

Иван Костов се е съюзил с БСП! Някогашният син лидер се е обединил задкулисно с червените и се гласи да управлява заедно с тях след изборите през октомври. Скандалното разкритие дойде от бившия премиер на страната Бойко Борисов. В интервю за сутрешния блок на БНТ, лидерът на ГЕРБ нападна остро Иван Костов, че има тайни договорки със социалистите.

[caption id="attachment_419183" align="alignright" width="300"]Иван Костов се е съюзил с БСП? Иван Костов се е съюзил с БСП?[/caption]

Според Борисов лидерът в сянка на Реформаторския блок е в тайно съдружие с Коалиция за България и ДПС, с които планират да управляват страната в коалиция. Повод за гнева му стана поведението на реформаторите, които, по думите на екс премиера, целенасочено говорят само срещу него. И никога срещу червените. Ядосаният Бойко заяви за пореден път, че ако не получи пълен мандат, за да управлява държавата сам, ще го върне и ще се откаже от властта.

Нека Иван Костов дойде на власт заедно с БСП и ДПС, разбесня се лидерът на ГЕРБ. С тези си думи той публично се отметна от съюза си с Реформаторския блок, с който доскоро демонстрираше изключително близки отношения и не криеше, че именно реформаторите са му фаворит за коалиционен партньор, научиха от БЛИЦ.