Цветан Василев е напуснал Виена и се е покрил в екзотичната държава

Цветан Василев вече не се крие във Виена. Издирваният и от Интерпол банкер е напуснал европейската столица и вече се укрива в далечен Дубай. Това разкриват отлично осведомени източници от разследването. Цветан Василев се е стреснал сериозно от европейската заповед за арест, издадена срещу него и е предпочел да отпраши за екзотичната държава, където да се чувства по-сигурен.

[caption id="attachment_419180" align="alignright" width="300"]Цветан Василев се крие в Дубай Цветан Василев се крие в Дубай[/caption]

А причината за избора му на дестинация е повече от проста - властите в страната не изпълняват международната спогодба за екстрадиране на лица, издирвани от Интерпол. Юристи разкриват, че срещу само 10 000 евро, там всеки може да си купи нова самоличност и паспорт. Което превръща Дубай в идеалната дестинация за издирвани от закона.

Според запознати, там се крие и друг криминално проявен българин, издирван под дърво и камък от родните власти - наркобосът Таки. Според източника ни, имението на Цветан Василев се намира в непосредствена близост до неговото в тузарския квартал "Емирейтс Хил", научиха от Агенция ПИК.

Припомняме ви, че Цветан Василев вече се издирва и от Интерпол след като се покри след случващото се с КТБ.