Ирен Кривошиева иска да роди бебе на шестия си съпруг

Бившата изгора на именития български актьор Стефан Данаилов-Ламбо – Ирен Кривошиева, изтрещя тотално.

При все, че Ирен Кривошиева е на 58 години, тя заяви, че иска бебе и двамата с новия й съпруг работят по въпроса. Информацията бе публикувана на страниците на вестник „Всеки ден”, който се позовава на думите на медицинска сестра от столична клиника. Тя разкрива, че преди известно време Ирен Кривошиева посетила клиниката, за да си направи изследване на стойността на хормоните.

[caption id="attachment_419176" align="alignright" width="300"]Този път Ирен Кривошиева надмина себе си Този път Ирен Кривошиева надмина себе си[/caption]

Ирен Кривошиева споделила, че много иска да дари новия си съпруг Николай Николов с рожба, тъй като той все още няма наследници. Актрисата била убедена, че възрастта й няма да е пречка и тя ще успее да роди още едно дете, след като роди Владимир от извънбрачната връзка на Стефан Данаилов с нея. Най-интересното е, че лекарят разчел резултатите от изследванията на Ирен Кривошиева заключил, че тя би могла да износи дете, тъй като в организма й все още имало достатъчно добри стойности на хормоните. Специалисти обаче са категорични, че Ирен Кривошиева не би могла да зачене по естествен начин и поради тази причина, ако наистина желае да дари съпруга си с рожба ще се наложи това да стане по дългия и труден път, пише pik.bg.

Очевидно Ирен Кривошиева е толкоз заслепена от желанието си да стане майка за втори път, че изобщо не си дава сметка дали ще може да изгледа това дете (предвид възрастта й). Поредната изцепка на актрисата обаче едва ли ви изненадва. След завръщането си в България тя ни направи свидетели на немалка част от ексцентричните й изцепки, така че не ни остава нищо друго освен да останем в очакване на следващата такава. Припомняме, че неотдавна Ирен Кривошиева призна в прав текст, че шестият й съпруг Николай Николов я обича много повече, отколкото тя него.