Христо Иванов отлетя на почивка след като изкара цели пет дена като министър на правосъдието и вицепремиер

Христо Иванов си взе отпуска след като изкара цели пет дена в Министерството на правосъдието. Служебният вицепремиер си е взел почивка след като работи цели пет дена, изумени са онлайн потребителите. Репортери на "Тема Дейли" са изловили Христо Иванов малко по-рано днес на Терминал 2 на летище София.

[caption id="attachment_419173" align="alignright" width="300"]Христо Иванов си взе отпуска Христо Иванов си взе отпуска[/caption]

Служебният правосъден министър изглежда се е преуморил от работа, защо иначе ще бърза така да излезе в почивка, смеят се зевзеците. Това обаче далеч не е единственият скандал около него. Оказа се, че Христо Иванов е лишен от адвокатски права и не е упражнявал юридическата си професия през последните няколко дена. Той ще трябва да плаща и глоби.

Очевидно новоизлюпеният министър не бърза да изпълнява и министерските си ангажименти. От летище София отказа да коментират накъде се е запътил служебният вицепремиер. Знае се само, че дестинацията му е някъде из Западна Европа, научиха от БЛИЦ.

Христо Иванов се е чекирал около 17.30 тази вечер, оставяйки в повереното си министерство двамата си заместници - Марин Вачевски и Петко Петков.