Виж с очите си: Заснеха НЛО, преминаващо до Луната! (ВИДЕО)

Виж с очите си: Заснеха НЛО, преминаващо до Луната! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Сами се уверете в това, че извънземните или НЛО наистина съществуват!

Супер луната докара куп главоблъсканици на мъжа, заснел видео с интересното природно явление, доказващо, че има НЛО наистина. При природният феномен на заснетото НЛО, огромният вечерен кръг беше многократно по-ярък и по-голям от обикновено. Явлението се случва веднъж на няколко години. За тази година то се появи на три пъти. Първият път това стана на 12 юли, после на 10 август и последното се очаква стане на девети септември.

Учените нямат обяснение защо се получава това явление, но то не влияе нито добре, нито зле на земните процеси и живот. Луната, както и всяко друго звездно тяло прави пълна обиколка на Земята по елипса, като се приближава до нея максимално и затова сме очевидци на процеса.

НЛО

И това ако не е НЛО, какво е тогава?!

Според астрономите явлението ще се повтори чак през доста далечна 2034 година. Тогава те обещават точно такава яркост, на която бяхме свидетели вече два пъти през тази година. През тази година Луната ще се доближи най-близко до Земята.


На видеото на кандидат-астронома обаче се забелязва неидентифициран летящ обект, или НЛО, който сякаш е бил „качен” на гърба на нощното светило. Според кадрите не е ясно дали това е извънземен кораб, извън планетарен разум или нещо друго. Какво точно е заснел на филма не е напълно ясно и за самия аматьор. Авторът на уникалното видео признал, че първоначално не е знаел и нямал никакво намерение на снима каквато и да е тайна, свързана с НЛО или някакво друго явление.

Просто е заснемал природния феномен, защото съвета на специалистите е бил именно такъв. И така се натъкнал на НЛО-то. Явлението Супер луна не може да се гледа с просто око, то се наблюдава и заснеме с телескоп или с фотоапарати и камери.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар