Туристи: Платихме за 5-звездна ваканция в Гърция, а получихме това!(Снимки)

Туристи: Платихме за 5-звездна ваканция в Гърция, а получихме това!(Снимки)
5 (100%) 1 vote

Туристи пропищяха от обслужване в хотели в Гърция, показаха потресаващи снимки

Туристи изплакаха заради обслужване в петзвездни хотели в Гърция. Оказа се, че не всичко в най-модната туристическа дестинация в Европа тази година е цветя и рози. Всъщност, истината е доста по-различна—туристи се оплакаха, че са станали жертва на измама от гръцки хотелиери. Опитът на Наталия от Белград, за който разказват сръбските медии, разказва една съвсем различна история.

„Платих за all-inclusive в хотел 5 звезди на втория ръкав на Халкидики в луксозния курорт Порто Карас. Когато пристигнах в хотела преживях истински шок.“, разказва тя, пред сръбския „Куриер“.

Туристи пропищяха от хотели в Гърция

Туристи пропищяха от хотели в Гърция

Вместо стая, която да отговаря на стандартите за един хотел 5 звезди, тя получила място, което мирише на цигари, подът бил мръсен, а тоалетните не били изчистени. И за да бъде ситуацията още по-лоша, леглото, на което трябвало да спи със семейството си, било внесено в стаята, едва когато я настанили, като нито матракът бил наместен, нито пък си направили труда да го оправят, както трябва.

Лошо обслужване и още по-лоша обстановка отчаяха туристи

Лошо обслужване и още по-лоша обстановка отчаяха туристи

Детската кошара за бебето, която поръчала, била още по-мръсна. Матракът бил на петна, а самата кошара била цялата в боклуци. Наталия се оплакала на рецепцията и след няколко часа чакане и разправии с управителите най-накрая е получила друга стая. Тя вече обвини агенцията, която организирала почивката й за лошото обслужване в хотела. От там пък обявили, че е получила пакет, за какъвто си е платила.

Това ли е 5-звезден комплекс?

Това ли е 5-звезден комплекс?

Това далеч не е първият случай, в който туристи се оплакват от уж евтини оферти за пакетни почивки в Гърция, а получават лошо обслужване в уж луксозни комплекси. Български туристи също споделят опит във форумите от ваканции в Гърция, на които не са прекарали толкова добре, колкото им обещават туристическите агенции.

„Настаняват ни в стаи в сутерена, които приличат на мазета, няма топла вода, храната е еднообразна, а обслужването под всякакво ниво. Като идваме от България да не сме втора категория хора“, гласят коментари на засегнати из социалните мрежи. Затова ще си позволим  да ви дадем един съвет. Преди да ангажирате хотел за почивка в Гърция, проучете внимателно отзивите на клиенти в мрежата. Те са най-сигурния индикатор дали обслужването е на ниво и ще получите ли качествена ваканция, или ще се окажете измамени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Туристи: Платихме за 5-звездна ваканция в Гърция, а получихме това!(Снимки)”

  1. Nona

    авг. 13. 2014

    Където и да ходите:
    1. Внимавайте с агенцията,която организира почивката!!!
    1. За ниските цени не очаквайте лукс,няма нищо безплатно!

Добавете коментар