Лили Иванова се подготвя да изненада феновете си с нова визия

Тази година Лили Иванова за пръв път в певческата си кариера ще участва в културното събитие "Аполония", което всяка година се провежда традиционно в Созопол. Изпълнителката подготвя изненада за феновете си. Тя ще се появи с нова визия на фестивала. За целта Лили Иванова вече се е подложила на строга диета, което не само ще извае тялото й, но и ще я подмлади.

Изпълнителката на "Ветрове"се храни от няколко седмици единствено с краставици и плодове. Тя е изключила всичко друго от диетата, която пази от години. Лили Иванова прочела, че краставиците не само вталяват,но и опъват кожата. За целта примата използвала само био краставици, които й се доставят директно от Холандия и при отглеждането им не са използвани химикали и пестициди.

[caption id="attachment_419098" align="aligncenter" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова се подложи на още по-строга диета[/caption]

Лили Иванова прави още една процедура всеки ден, резултатът от която е поразителен. Тя слага върху кожата на лицето и тялото си обелки от краставици, които не само избистрят тена, но и опъват бръчките. Този ритуал спазва и актрисата Ева Лонгория, която има перфектна кожа. Може би Лили Иванова е решила да последва примера й.

Факт е, че диетите на примата дават резултат. Пиарката на Лили Иванова качи във фейсбук снимка на Лили Иванова, на която тя е по-слаба, пише ПИК.

[caption id="attachment_419099" align="aligncenter" width="225"]Лили Иванова Новата диета на Лили Иванова определено има ефект[/caption]