Златка Димитрова не била хоспитализирана при установяването на проблема с плода

Златка Димитрова, която изгуби детето си в осмия месец е съсипана от мъка.

Нещастието я сполетяло неочаквано, което прави мъката й още по-голяма. За момента Златка Димитрова отказва да прави каквито и да било коментари по темата. Нейни близки обаче разкриват, че Златка Димитрова подозира, че е възможно да са объркали нещо в болницата.

[caption id="attachment_419090" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова не била хоспитализирана при установяването на проблема с плода Златка Димитрова не била хоспитализирана при установяването на проблема с плода[/caption]

Преди една седмица Златка Димитрова отишла на рутинен преглед в частна клиника в столицата. Именно на тази клиника в София плеймейтката поверила проследяването на бременността й още от самото начало. Златка Димитрова вече се била настроила за раждането, когато при последния преглед научава, че нещо с тоновете на така дълго чаканото бебе не е наред. Майката на Златка Димитрова – Маргарита Червенкова недоумява защо не е била хоспитализирана веднага след установяването на проблема, а е била пусната да се прибере у дома. На следващия ден след прегледа, бебчето издъхнало в утробата й, пише pik.bg.

Вчера Златка Димитрова поздрави любимия си Миро в социалната мрежа Фейсбук и му се обясни в любов. След като му пожела да я обича още повече, плеймейтката отбеляза, че няма накъде повече от това. Тя и любимият й преживяват много тежко загубата на рожбата си. Златка Димитрова обаче вярва, че трудният период ще отмине и дори ще им помогне да се сближат още повече с Миро. Тя не пропусна да благодари на любимия си, че е до нея и не е пускал ръката й нито за миг и му пожела да е жив и здрав и да успее да запази достойния си характер. Злати призна, че не се чувства никак добре нито от физическа, нито от психическа гледна точка. Тя посочи, че ще прибегне до услугите на психолог и изплака, че постоянно я унася на сън.

Специалисти посочват, че е съвсем нормално Златка Димитрова да се чувства по този начин, предвид претърпяната тежка загуба.