Щерката на Робин Уилямс разчувства света с разтърсващи слова за покойния си баща

Вчера светът беше разтърсен от вестта за внезапната кончина на актьора Робин Уилямс. Въпреки, че експертизите потвърдиха първоначалната версия на криминалистите, че актьорът се е самоубил, за близките му остава мистерия защо той е посегнал на живота си.

Щерката на Робин Уилямс - Зелда разплака света с думите, които написа в Туитър за баща си. Тя сподели, че времето, прекарано със семейството е най-ценното за нея. Зелда допълни, че баща й винаги е бил дискретен пред журналистите по отношение на личния си живот и времето, прекарано с най-близките и скъпи хора за него.

[caption id="attachment_419077" align="alignright" width="300"]Робин Уилямс Щерката на Робин Уилямс разплака света[/caption]

Тя написа, че баща й вече го няма и заедно с него е изчезнало и времето, което са прекарвали заедно. Зелда сподели, че в този тежък за нея миг чувства душата си разголена.

Последният ден, който Зелда е прекарала с Робин Уилямс, това е било на рождения му ден. Тя изказа благодарност към брат си, заедно с когото са прекарали един незабравим ден. Зелда сподели, че баща й е бил много обичан човек и недоумява как той не е намерил обич в сърцето си, за да продължи своя земен път.

Щерката на Робин Уилямс написа, че болката й не намалява от това, че милиони хора по света я споделят, но прави пътят й по-лек, пише ПИК.