Веселин Маринов изля душата си

Веселин Маринов разкри мъката в душата си. Той даде откровено интервю пред репортер на "Шоу". В момента изпълнителят е на морско турне. Той ще зарадва своите почитатели почти по цялото Черноморие. Турнето му стартира от Балчик и ще приключи в южното градче Царево. Въпреки, че обикалянето от град в град е много изморително и недоходоносно, Веселин Марин не се оплаква.

Летните му концерти обикновено са без билети и на практика не му носят никакви приходи. Въпреки това Веселин Маринов се чувства удовлетворен от факта, че ще зарадва почитателите си и, че ще бъде близо до тях.

[caption id="attachment_419069" align="alignright" width="300"]Веселин Маринов Веселин Маринов изплака болката си[/caption]

В момента усилено се носи слух, че той има жена до себе си. Веселин Маринов разкри душата си и сподели, че е много самотен. Той опроверга твърденията, че има жена до него. Изпълнителят все още търси сродната си душа и в момента е сам. Веселин Маринов разкри, че няма нищо по-тежко и по-страшно от самотата.

Той сподели, че най-тежко е за него, когато след концерт остане сам. Веселин Маринов каза, че чувството е наистина страшно - до преди няколко минути са скандирали името, а след това оставаш сам между четири стени. Веселин Маринов, че това преживява след всеки свой концерт. Тогава най-силно чувства липсата на човек до него, пише БЛИЦ.