Яне Янев отново захапа Иван Костов и призова Сотир Цацаров да разследва връзката между него и КТБ

Яне Янев взриви публичното пространство с изказването, което направи. Той заяви, че предателят Иван Костов продължава да управлява държавата чрез "Протестна мрежа" и неговата защитничка Антоанета Цонева. Политическият лидер разкри, че е възложил задачата на свои експерти да проверят финансирането и отчетите на "Протестна мрежа".

Яне Янев заяви, че експертите му не са открили никакви финансови отчети, което означава, че финансирането на Протестна мрежа е непрозрачно. Той допълни, че това е недопустимо за кръг от хора, които постоянно пледират за прозрачност.

[caption id="attachment_419065" align="alignright" width="300"]Яне Янев Яне Янев захапа Иван Костов[/caption]

Лидерът на РЗС попита защо прокуратурата не работи по сигнала за "Протестна мрежа" и не провери финансирането. Той допълни, че може би кръгът около нея има имунитет и най-вече защитничкта на Иван Костов - Антоанета Цонева. Яне Янев каза, че положението в държавата е повече от трагично, след като Иван Костов продължава да управлява изпълнителната власт.

Той зададе въпроса колко е получила Антоанета Цонева като негов защитник. Яне Янев заяви категорично, че тя не е безкористна и каквото и да е направила за Командира, го прави срещу заплащане.

Яне Янев е категоричен, че Иван Костов управлява чрез Антоанета Цонева, тъй като вече е невъзможно да го направи чрез КТБ, пише ПИК.