Бомба: Семейство Халваджиян взриви с неочаквана вест!

Халваджиян съобщиха, че ще стават баба и дядо! Честито!
1
4.5/5 - (2 votes)

Семейство Халваджиян са на седмото небе от безмерното щастие!

Появата на първото си внуче очаква фамилия Халваджиян. Продуцентът Магърдич Халваджиян и екстравагантната му съпруга ще се радват на отрочето от сина им Бедрос. Единственият им наследник, когото всички наричат Бебо е от години с бившата адреналинка от култовото шоу „Господари на ефира” Алекс.

Красавицата вече не крие бременността си и цялата фамилия трепери над новия бъдещ член на богаташкото семейство. Стилистката и дизайнерка Кремена Халваджиян е в луд възторг, че ще става баба. Тя е категорична, че малкото човече ще е невероятно и страхотно, а пък тя ще е една млада баба, която ще се фука с детето на единственото си чедо.

Халваджиян
Халваджиян съобщиха, че ще стават баба и дядо! Честито!

Младата влюбена двойка вече е направила импровизирано бракосъчетание на тузарската дестинация Малдивите. Те имат намерение да повторят брачната церемония и у нас, тъй като имат много роднини и приятели, които искат да зарадват, разкриха близки до известната двойка.

След успешното завършване на множеството телевизионни проекти на продуцента Маги Халваджиян, фамилията предприе пътешествие до далечна Америка и Мексико. Семейството обиколи и други интересни и вълнуващи дестинации, за които разказваха снимките, които Кремена качваше непрекъснато на страницата си във Фейсбук.

С тях разбира се неотлъчно беше и Алекс, която според светските хроникьори капризната съпруга на Магърдич Халваджиян приела още от начало с отворени обятия и широко сърце. Не е ясно дали е любов или нещо друго, но кръшната красавица успя да гепи вече напълно легално чеиза на клана, а младият оператор е щастлив, че ще става татко.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. GAUDI казва

    Голяма работа,само тези имат внуче.Лудо семейство,луди и гадни ,,предавания,,само стари чанти,късокраки нагли трътли са му в екипа.А той мазен гнусен арменец с тая грива,като Слабаков-гнусни нечистоплътници.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.