Мика Стоичкова напуска България със скандал?!

Мика Стоичкова напуска България със скандал?!
5 (100%) 1 vote

Много българи се обидиха от думите на Мика Стоичкова, макар те да са предназначени за конкретни хора!

Мика Стоичкова отново е в епицентъра на скандала. Явно щерката на Христо Стоичков, колкото и да критикува всички, че са мишки, които се мислят за тигри, трябва да се замисли дали и тя не е от тях. Скандалната Михаела е решила да се сбогува с българските си съперници във Фейсбук. Разбира се, без да уточни къде заминава и кой я иска на работа и то не заради легендарната й фамилия, а заради личните й професионални качества.

Мика Стоичкова отново е постнала в социалната мрежа своето послание. В него дъщерята на Модерния ляв изтъква, че заминава там, където са й предложили работа в телевизията и то не каква да е, а да участва в създаването на документален филм.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова обиди българите със „Сбогом, мишки!“

След като се раздели с гаджето си Иво Аръков, Мика направо пощуря. Първо тя захвана певицата Мария Илиева, която обвини в хиляди грехове, само защото тя е била преди нея любовница на младия актьор. Дори извади на показ в социалната мрежа скандален списък, с които една от съдийките в музикалното шоу „Х фактор” си е лягала, докато се е катерила към върха. Припомняме, че преди двамата с Иво да станат гаджета певицата си е имала свалка с героя от „Фамилия” три години.

Мика Стоичкова и Иво изкараха едва половин година, като даваха надежда за по-дългогодишна връзка. Дори се заговори, че двамата планират да заминат зад граница, където Иво да разгърне таланта си в холивудски филми, а Мика Стоичкова да се пробва в телевизията и да развива дизайнерския си бизнес. Но намесата на семейството на Мика Стоичкова парира мечтания развой на любовта им и те се разделиха. След като двама непознати хвърлиха як търкал на гаджето й Иво Аръков, напористата Мика Стоичкова отново съзря зад побоя, според ченгетата заради сплашване, ръката на Мария Илиева.

Днес отново Мика Стоичкова се прощава с „мишките”, които оставя да се развиват на нашенските ширини и да се смятат за великани. Какво ще е следващото послание на щерката на футболната легенда ще очакваме с нетърпение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Мика Стоичкова напуска България със скандал?!”

 1. yyexpl

  авг. 12. 2014

  Абе кифлата си е кифла, колкото и пари да има, колкото и да са известни родителите. Какво е направила сама тя?……Май нищо.

 2. Радко Колев

  авг. 13. 2014

  'Крушата не пада по-далеч от корена си". Какъвто простак е баща й, такава е и тя.

 3. Радко Колев

  авг. 13. 2014

  'Крушата не пада по-далеч от корена си". Какъвто простак е баща й, такава е и тя.

 4. Niki Radev

  авг. 13. 2014

  МИКА, ПРОСТОЛЮДИЕ, НЕКА СЕ МАХА АМА ДА ВЗЕМЕ И БАЩА СИ С НЕЯ, ЧЕ НИ ОМРЪЗНАХА ПЦУВНИТЕ И ПРИКАЗКИТЕ НА ПРОС ЧОВЕК, ДОСУЩ ББ.

Добавете коментар