Борис Солтарийски вдигна сватба

0
5/5 - (1 vote)

Слави Трифонов не уважил сватбеното тържество на Борис Солтарийски

Беквокалистът на „Ку-ку бенд“ Борис Солтарийски вдигна сватба.

Щастливото събитие обаче се превърна в повод за нов скандал между Слави Трифонов и Борис Солтарийски. Шоуменът не уважи сватбата на колегата си.
Борис Солтарийски се венча в събота и до последно чакал на тържеството да се появят Слави Трифонов и изгората му – балерината Мартина Огнянова.

Борис Солтарийски и избраницата му Аделина
Борис Солтарийски и избраницата му Аделина
Борис Солтарийски и половинката му са в очакване на първата си рожба
Борис Солтарийски и половинката му са в очакване на първата си рожба

Двамата не само че не уважили щастливото събитие в живота на Борис Солтарийски, а дори и не благоволили да предупредят, че няма да уважат поканата му.
Слави Трифонов до последно уверявал Борис Солтарийски, че ще присъства на церемонията по сключването на граждански брак между него и годеницата му Аделина.

Борис Солтарийски дори се погрижил да отреди ВИП места на височайшите гости, но столовете им останали празни.
Аделина, с която Борис Солтарийски избра да сподели живота си също останала съкрушена. Припомняме, че тя бе една от най-атрактивните участнички в проекта на Слави Трифонов „Умна и красива”, откъдето всъщност тръгна и любовта им с Борис Солтарийски.
Младоженците се почувствали лично засегнати от това, че Слави Трифонов не само че не уважил събитието, а дори не благоволил да изпрати поне един букет за извинение.

Очевидци разказват, че под влиянието на спиртните напитки, Борис Солтарийски дори се заканил пред колегите си от „Ку-ку бенд”, че няма да прости унижението, на което го подложил Слави Трифонов и дори възнамерява да напусне шоуто.
Двамата с Аделина много искали Слави Трифонов да уважи щастливото събитие.
Злите езици носят, че това е първият случай, в който Слави Трифонов отклонява покана на свой подчинен по най-безцеремонен начин.
При все, че откакто се събра с Мартина Огнянова, шоуменът се носи на крилете на любовта, от екипа му издават, че той не се чувства докрай доволен и щастлив от живота си.

От кухнята на шоуто дори издават, че Слави Трифонов често се заяжда и проявява завист към колегите си заради щастливия им личен живот, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.