Николай Бареков си изгубил ума по миска

Лидерът на ББЦ и настоящ евродепутат Николай Бареков завъртя нова любов покрай множеството си политически ангажименти.

Мълвата носи, че този път Николай Бареков е забърсал миска. Негови колеги шушукат помежду си, че от скоро време евродепутатът има нова тръпка. На този етап не се посочва името на миската, успяла да завладее сърцето на Николай Бареков. Твърди се обаче, че въпросната миска категорично отричала да има близки връзки с председателя на ББЦ, отбелязва в новия си брой вестник „Шоу”, позовавайки се на информация на рокаджията Ицо Петрофф.

[caption id="attachment_419004" align="alignright" width="300"]Николай Бареков си изгубил ума по миска Николай Бареков си изгубил ума по миска[/caption]

Ицо Петрофф твърди, че служителите в сайтовете на Николай Бареков са наясно за изключително близките му контакти, но си мълчат, за да не си навлекат гнева му. Рокаджията Петрофф обаче подчертава, че връзката на Николай Бареков с въпросната миска все още не е консумирана. Не се изключва вероятността тази връзка да бъде употребена за PR предвид наближаващите предсрочни избори, пише Блиц.

Иначе по-рано днес Николай Бареков отново прескочи сянката си, заканвайки се на Цветан Цветанов, че го очаква с нетърпение, за да го разглоби на съставните му части. Разбира се не става въпрос за физическа схватка, а за размазваща победа на предстоящите парламентарни избори. Николай Бареков определи Цветан Цветанов като българския политик с най-дългото криминално досие. Той твърди, че именно Цветанов е в основата на десетки операции на МВР, които са нарушили правата и достойнството на редица известни личности, сред които лекари и бизнесмени.

Според Николай Бареков, Цветан Цветанов ще се стресне много силно от битката с него. Именно поради тази причина той ще изпрати за битката във Варна „високотонажната” Лиляна Павлова, която преди известно време Борисов посочи като „багера на ГЕРБ”. Евродепутатът подчерта, че ако Лиляна Павлова е багерът на ГЕРБ, а Цветан Цветанов – криминалното острие, то той ще бъде танкът на ББЦ, който ще ги разбие на пух и прах. В заключение Николай Бареков посочи, че според него основната битка във Варна ще е между ББЦ и ГЕРБ, пише pik.bg.