Димитър Иванов захапа олигарха Иво Прокопиев

Бившият шеф на Шесто управление на ДС - Димитър Иванов анализира поведението на олигарха Иво Прокопиев. Той коментира политическата ситуация у нас. Димитър Иванов заяви, че подкрепя новия премиер.

Според него Георги Близнашки е личност, която изпълнява поставените й задачи и не се подава на различни влияния. Той заяви, че служебният премиер е бил изгонен от БСП заради десните си възгледи, а същевременно десните го мислят за ляв.

Димитър Иванов е убеден, че БСП ще излезе от кризата след оттеглянето на Сергей Станишев. Според него единственото, от което се нуждае в момента столетницата е подаването на правилен импулс от страна на нейния нов лидер Михаил Миков, пише ПИК.

[caption id="attachment_418995" align="alignright" width="287"]Иво Прокопиев Иво Прокопиев дърпа конците на Протестна мрежа[/caption]

Общественикът коментира и ролята на бизнесмена Иво Прокопиев. Той заяви, че олигархът развива успешен бизнес, но в последните месеци прави опит да влезе в политиката, който не остава незабелязан. Според него креативният Иво Прокопиев е започнал да се изявява като политик и се опитва да наложи диктатура в обществото. Той заяви, че зад тази диктатура стои т.нар. кръг "Капитал". Именно зад този кръг стои олигархът Иво Прокопиев, който дърпа конците на Протестна мрежа.

Димитър Иванов заяви, че човек, който сменя профила си, рано или късно търпи провал, визирайки Иво Прокопиев и опита му от бизнесмен да стане политик.