Ивайла Бакалова обмисля варианта да се сдобие с имот зад граница

Ивайла Бакалова е притеснена за финансите си. Може би миската е обезпокоена от това, което се случи с КТБ и се страхува сценарият да не се повтори с друга банка у нас. Затова тя е решила да инвестира, купувайки си имот зад граница.

Ивайла Бакалова вече е била на оглед на не голямо жилище, което се чуди дали да купи. Тя се е спряла на Монако, където скоро беше на почивка. Поводът за пътуването й до там беше рожденият ден на нейната щерка Рая.

[caption id="attachment_418988" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова възнамерява да си купи апартамент в Монако[/caption]

Ивайла Бакалова е твърдо решена да инвестира парите си в чужбина. Преди време тя въртеше бизнес с имоти в столицата. Миската си представя бъдещето на дъщеря си в чужбина и за сега се е спряла на княжеството. Ивайла Бакалова мечтае наследницата й да получи образование в чужбина. Това е една от причините, поради които възнамерява да си купи апартамент зад граница.

Ивайла Бакалова коментира пред свои приятелки, че дори и Рая да не следва в Моноко, апартаментът й там няма да загуби стойността си и след време може да го продаде на по-висока цена.

Имотът, на който красавицата се е спряла струва 196 хиляди евро и е с площ 65 кв.м, пише Хот арена. Покупката на Ивайла Бакалова ще бъде финансирана от бащата на Рая - Румен Вълка.