Истината за трагедията, която сполетя Черната Златка

Истината за трагедията, която сполетя Черната Златка
3 (60%) 1 vote

Майката на Черната Златка проговори

Родителката на Черната Златка събра сили и проговори след трагедията, която сполетя семейството й. Злати загуби сина си. Майка й Маргарита Червенкова, която в момента е в столицата при нея, проговори за трагедията.

Тя разказа, че всичко започнало на 4 август, когато Злати била на контролен преглед в столицата. Тогава лекарят забелязал нещо нередно, но въпреки това я пуснал да си ходи. Със сълзи на очи Черната Златка съобщила на майка си по телефона, че докторите не искат да й кажат какво се случва с бебето.

Бъдещата майка се прибрала у дома и на следващия ден отишла отново на преглед. Тогава научила жестоката вест. Лекарите й съобщили, че детето е мъртво. Въпреки, че Черната Златка не може да роди естествено заради проблема със сърцето, който има, лекарите направили всичко възможно да предизвикат раждане по естествен път.

Черната Златка

Черната Златка е съсипана

Плеймейтката е била сложена системи, но въпреки това не успяла да роди и се наложило секцио, за да бъде изваден мъртвия плод.

Майката на Черната Златка разказва, че от самото начало на бременността си тя и дъщеря й се страхували да не се случи нещо лошо с детето заради многото клетви по неин адрес. Откакто стана ясно, че Злати е бременна се изписа какво ли не.

Въпреки всичко майката на Черната Златка заяви, че не винят никой за трагедията, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар