Иван Костов натри носа на Радан Кънев

Гласувайте за статията

Иван Костов подготвя нов удар срещу Радан Кънев

Иван Костов се подготвя да нанесе страшен удар на доскорошния си любимец Радан Кънев. След като Радан Кънев напусна поста си в Реформаторския блок и даде ясно да се разбере, че иска лидерското място в него, Иван Костов гласи за желаната от него позиция друг свой любимец. Това е лидерът на СДС Божидар Лукарски, който е протеже на Командира.

Божидар Лукарски идва в СДС през най-силните години от управлението на Иван Костов и успява много бързо с негова помощ да се издигне от юрист до главен секретар и кмет на район „Младост“. Именно него възнамерява да предложи Иван Костов на конгреса на Реформаторския блок тази есен за лидер на коалицията. По този начин Командира иска да натрие носа на Радан Кънев, който съвсем заслужено си спечели прозвището Кунев.

Иван Костов

Иван Костов подготвя удар срещу Радан Кънев

Радан Кънев си навлече доста негативи, защитавайки Меглена Кунева. Тази негова позиция предизвика гнева и на Иван Костов, който призова избирателиет да не дават гласа си за Меглена Кунева, както и стана. Командира се подразни и от изказването на Радан Кънев, който заяви, че Пръмова е червена кукувица в синьото гнездо.

Йонко Грозев (заместник на Меглена Кунева) заяви, че е напълно възможно любимецът на Иван Костов да оглави реформаторите, пише „Всеки ден“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар