Камелия предизвика истински фурор

Камелия отново смая не само феновете си, но и колежките си. Тя е една от малко и може би единствената изпълнителка у нас, която може да се похвали със свежа и опъната кожа въпреки годините си. Пайнерката навърши 43 години, но изглежда много по-добре от млади жени, които все още нямат 30 години.

Камелия написа във фейсбук, че се гордее с възрастта си и не я крие. Изпълнителката заяви, че няма нито една корекция по лицето си, тъй като природата е била благосклонна към нея и кожата й все още е свежа и опъната, въпреки годините.

[caption id="attachment_418951" align="alignright" width="300"]Камелия Камелия не се срамува от възрастта си[/caption]

Това става ясно и от снимките, които тя публикува във фейсбук. Лицето на Камелия е запазило младежката си свежест и по него почти няма следи от времето. Похвално е, че пайнерката дължи всичко това не на пластичната хирургия, а на волята си и грижите, които полага за кожата си.

Камелия ползва само маркова козметика, не пие, не пуши и се храни здравословно. Тя споделя, че харесва лицето си дори без грим и се старае да не прекалява с него, пише ПИК.

Не само лицето, но и тялото и буди завист. Камелия се слави не само с дългите си крака, но и със стегнатите си форми. Под фотосите, които тя публикува във фейсбук, валят само положителни коментари и пожелания от фенки да изглеждат така и на нейните години.