The Guardian: Робин Уилямс се е самоубил

0

Продължава изясняването на обстоятелствата около смъртта на Робин Уилямс

The Guardian излезе с материал, който посочва, че холивудският актьор Робин Уилямс се е самоубил.

Носителят на филмовата награда „Оскар” за второстепенна мъжка роля, три награди „Грами” и три „Златен глобус” е бил открит мъртъв в дома си, предава Агенция „Франс прес” като се позовава на информация на полицейски източници.
От становището на полицейското управление в Марин Каунти става ясно, че 63-годишният комик Робин Уилямс е открит мъртъв в дома си в Тибъртън, в Северна Калифорния.
Органите на реда смятат, че до смъртта му се е стигнало от задушаване в резултат от тежката депресия, от която Робин Уилямс страдал напоследък.

Продължава изясняването на обстоятелствата около смъртта на Робин Уилямс
Продължава изясняването на обстоятелствата около смъртта на Робин Уилямс

Почит на паметта на Робин Уилямс отдадоха държавният глава на САЩ – Барак Обама и семейството му. Те също се присъединиха към милионите почитатели на актьора по света, които скърбят за загубата му.
Във филмовата си кариера Робин Уилям бе доктор, гений, летец, президент, бавачка, професор, гласът на Питър Пан и много други.
Барак Обама обаче посочва, че самият Робин Уилямс е бил единствен и е човекът, който е пристигал в живота на мнозина като същество от друг свят.
В края на филмовите ленти актьорът успяваше да докосне всяка една частица от човешкия дух, подчертава американският президент, припомняйки една от ролите на Робин Уилямс, пише pik.bg.

Сигналът до спешния номер 911 е бил подаден вчера, броени минути преди 12 ч. на обяд.
Смъртта на великия комик Робин Уилямс е обявен в 12.02 ч. полицията все още разследва обстоятелствата, довели до смъртта му.
Говорителят на Робин Уилямс – Мара Буксбаум припомня, че актьорът страдаше от тежка зависимост към кокаина и алкохола в различни периоди от живота си.
Той потвърди жестоката вест за смъртта му и допълни, че през юли, Робин Уилямс е стартирал програма, състояща се от 12 стъпки за преодоляването на зависимостта си.
Съпругата на актьора – Сюзън Шнайдер заяви пред медиите, че е съсипана и помоли медиите да оставят семейството й да скърби в уединение, пише dnevnik.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.