Емануела се изфука с новия си дом (ФОТО)

Емануела се изфука с новия си дом (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Емануела отново подразни зложелателите си

Емануела не пропусна възможността да подразни зложелателите си, а те никак не са малко след като стана ясно, че тя ще дари известната фамилия Диневи с наследник. Фолкаджийката показа новия си дом. Откакто любимият на Емануела разбра, че тя ще му роди дете, двамата заживяха заедно.

Както традицията повелява, красавицата се премести при бъдещия татко. В момента тя живее в един от палатите на братя Диневи заедно със своя любим. Емануела пусна в мрежата своя снимка в новия си дом. Зад нея се виждат няколко скъпи платна, които със сигурност надвишават сумата от няколко хонорара, които тя получава за Нова година, пише ПИК.

Емануела

Емануела подразни зложелателите си

Изпълнителката вече не крие наедрялото си коремче. Като повечето бъдещи майки и Емануела в началото криеше бременността си от суеверие. Тъй като вече е в 4-тия месец, самата тя реши да сложи край на спекулациите и призна, че е бременна.

Емануела, която вече има горчив опит от вмешателство в личния й живот, заяви, че този път не желае случващото се с нея да става публично достояние.

Емануела

Емануела се изфука с палата на Диневи

Изпълнителката все още не е споделила от какъв пол е бъдещият й наследник, но вероятно отново ще бъде момче. Въпреки мечтата си да стане майка на момиче, Емануела отново ще има син, гласят слуховете около нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Емануела се изфука с новия си дом (ФОТО)”

  1. Здравка

    авг. 17. 2014

    http://www.probux.com/?r=Aksiopea
    Този линк води към PTC сайт, с който без особени усилия се препечелва по някой долар.

Добавете коментар