Емануела отново подразни зложелателите си

Емануела не пропусна възможността да подразни зложелателите си, а те никак не са малко след като стана ясно, че тя ще дари известната фамилия Диневи с наследник. Фолкаджийката показа новия си дом. Откакто любимият на Емануела разбра, че тя ще му роди дете, двамата заживяха заедно.

Както традицията повелява, красавицата се премести при бъдещия татко. В момента тя живее в един от палатите на братя Диневи заедно със своя любим. Емануела пусна в мрежата своя снимка в новия си дом. Зад нея се виждат няколко скъпи платна, които със сигурност надвишават сумата от няколко хонорара, които тя получава за Нова година, пише ПИК.

[caption id="attachment_418928" align="aligncenter" width="300"]Емануела Емануела подразни зложелателите си[/caption]

Изпълнителката вече не крие наедрялото си коремче. Като повечето бъдещи майки и Емануела в началото криеше бременността си от суеверие. Тъй като вече е в 4-тия месец, самата тя реши да сложи край на спекулациите и призна, че е бременна.

Емануела, която вече има горчив опит от вмешателство в личния й живот, заяви, че този път не желае случващото се с нея да става публично достояние.

[caption id="attachment_418929" align="alignright" width="233"]Емануела Емануела се изфука с палата на Диневи[/caption]

Изпълнителката все още не е споделила от какъв пол е бъдещият й наследник, но вероятно отново ще бъде момче. Въпреки мечтата си да стане майка на момиче, Емануела отново ще има син, гласят слуховете около нея.