Ето защо Робин Уилямс е посегнал на живота си

Новината за смъртта на известния комик Робин Уилямс разтърси света. Вчера малко преди 12,00 часа местно време той е бил открит мъртъв в жилището си в Тибурон. В местното полицейско управление постъпил сигнал минути преди 12,00 часа, че е открито безжизненото тяло на възрастен мъж в къща в Тибурон.

Самоличността му е идентифицирана минути по-късно. Новината за смъртта на Робин Уилямс беше потвърдена и от покрусената му съпруга. Тя написа в Туитър, че се надява всички да си спомнят за невероятния Робин Уилямс не с мъка, а с ролите му, които ще останат незабравими. Почернената жена помоли медиите да уважат болката на семейството й в този мъчителен за него момент.

[caption id="attachment_418922" align="alignright" width="300"]Робин Уилямс Робин Уилямс се е самоубил  от отчаяние[/caption]

Аутопсията на Робин Уилямс е насрочена за днес. Криминалистите нищят версията за самоубийство. По всяка вероятност смъртта на Робин Уилямс е настъпила в резултат от асфиксия. Това ще бъде установено след аутопсията.

Съпругата на Робин Уилямс сподели, че в последните години той е страдал от тежка форма на депресия. Вероятно това е причината за фаталната крачка.

Актьорът остави три деца. Той е бил женен три пъти. Има деца от само две от съпругите си. Той е обявен за легенда на Дисни.

Робин Уилямс е носител на Оскар, три златни глобуса и три грами, пише БЛИЦ.