След дълго обмисляне Лили Иванова взе важно решение

Лили Иванова взе важно решение след дълго обмисляне. От няколко години примата на българската естрада се грижи за болната си кака. Отношенията между двете Иванови не бяха никак добри до преди няколко години, когато известната изпълнителка разбрала, че сестра й е тежко болна.

Тогава Лили Иванова предложи помощ на болната си роднина и двете дори заживяха заедно. Изпълнителката на "Детелини" дори нае болногледачка, която денонощно да бди над болната й сестра.

[caption id="attachment_418910" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова пари сестра си в старчески дом[/caption]

През последните няколко дни състоянието на болната сестра на Лили Иванова значително се влошило. Наложило се въпреки нежеланието си, Лили Иванова да изпрати своята родственица в старчески дом.

Певицата е категорична, че сестра й ще получи най-доброто лечение в специализирано заведение, но въпреки това не искала да я остави в старчески дом, страхувайки се от хорските приказки. Тъй като здравословното състояние на родственицата й се влошило, Лили Иванова била принудена да освободи сестрата, която се грижи за нея и да я настани в старчески дом.

Сестрата на известната изпълнителка е настанена в известен столичен хоспис, където са настанени родителите на десетки известни личности. Цената за месечен престой там в 1400 долара.

Докато сестрата на Лили Иванова вехне, тя кипи от енергия и здраве, пише "Всеки ден".