Анджелина Джоли изненада почитателите си

Анджелина Джоли отново шашна почитателите си. Любимката на милиони реши да сложи кай на звездната си кариера в Холивуд. Самата Анджелина Джоли заяви, че вече е настъпил мигът да се оттегли от киното, тъй като желае да се посвети изцяло на семейството си. Тя разкри, че като родител на няколко деца вече има повече задължения към тях. Красавицата сподели, че зад решението й да се оттегли от киното стоят лични мотиви, свързани със семейството.

Оказва се, че Анджи има още една причина. Тя е решила да се развива в друга сфера. Самата Анджелина Джоли заяви, че вече чувства, че се е изчерпала напълно като актриса, въпреки запомнящите се роли, които изигра.

[caption id="attachment_418903" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли Анджелина Джоли ще става моден дизайнер[/caption]

Според близки на талантливата красавица тя иам палнове да се развива в модния бизнес и да създаде цяла модна империя. Като всяка дама и Анджелина Джоли си има своята слабост. Тя е луда на тема обувки. Анджи дори е създала няколко екстравагантни модела, с които веднага се появи.

Това са обувките, с които холивудската актриса се показа на премиерата е на последния си филм "Господарка на злото". Те са произведение на известния дизайнер Кристиан Лоботин, но в създаването им и техния дизайн е взела участие самата Анджелина Джоли, пише ПИК.