Лора Крумова удари дъното

Гласувайте за статията

Лора Крумова загуби битката с килограмите, която води вече цяла година

Въпреки, че след броени дни Лора Крумова ще се завърне в ефир, тя изглежда повече от кошмарно. В момента тв водещата отмаря на къмпинг „Градина“. Лятната буря и наводненията не успяха да провалят лятната й ваканция.

Лора Крумова е заедно с приятеля си Сотир и техния син Явор на къмпинг „Градина“, където имат каравана. Вместо да отслабва, тв водещата продължава да качва килограми. Тази година Лора Крумова не кара сърф, може би защото я е срам да се покаже по бански костюм. Вместо това тя носи широки рокли,  с които се надява да скрие отпуснатото си тяло, видя Хот арена.

Лора Крумова

Лора Крумова губи битката с килограмите

Тв водещата се е посветила изцяло на сина си. Наследникът й скоро ще стане на годинка. По време на бременността си Лора Крумова качи рекордните 40 килограма. Вместо да сваля килограми, тя продължава да дебелее. Тв водещата съвсем се е ошишкала и вече е достигнала рекордните 100 килограма.

Плътно до  нея в битката с килограмите е нейният приятел, който е баща на сина й. Въпреки подкрепата, която получава от него, явно Лора Крумова вече съвсем се е предавала в битката с килограмите и продължава на качва килограми.

Как ли ще се появи в ефир?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Лора Крумова удари дъното”

  1. Palavo Bebe

    авг. 13. 2014

    Добрите хора са закръглени. Да сте видели дебела змия

  2. По-глупава статия не бях чела . Даже не е статия, а махленски приказки на лелките от блока докато , чакат да започне поредния сериал. Абсолютни бездарници и интелектуални инвалиди. Жалко, че вземате пари за тези тъпотии. Дъното сте го ударили вие , защото хвърляте по хората словесната си диария без да се интересувате как биха се чувствали обектите на вашите комплексарски излияния . Какво правя тук ли- минавам случайно.

Добавете коментар