Лора Крумова загуби битката с килограмите, която води вече цяла година

Въпреки, че след броени дни Лора Крумова ще се завърне в ефир, тя изглежда повече от кошмарно. В момента тв водещата отмаря на къмпинг "Градина". Лятната буря и наводненията не успяха да провалят лятната й ваканция.

Лора Крумова е заедно с приятеля си Сотир и техния син Явор на къмпинг "Градина", където имат каравана. Вместо да отслабва, тв водещата продължава да качва килограми. Тази година Лора Крумова не кара сърф, може би защото я е срам да се покаже по бански костюм. Вместо това тя носи широки рокли,  с които се надява да скрие отпуснатото си тяло, видя Хот арена.

[caption id="attachment_418898" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова губи битката с килограмите[/caption]

Тв водещата се е посветила изцяло на сина си. Наследникът й скоро ще стане на годинка. По време на бременността си Лора Крумова качи рекордните 40 килограма. Вместо да сваля килограми, тя продължава да дебелее. Тв водещата съвсем се е ошишкала и вече е достигнала рекордните 100 килограма.

Плътно до  нея в битката с килограмите е нейният приятел, който е баща на сина й. Въпреки подкрепата, която получава от него, явно Лора Крумова вече съвсем се е предавала в битката с килограмите и продължава на качва килограми.

Как ли ще се появи в ефир?