Бременната Диляна Попова разкри голямата си тайна! Преглеждания: 10248

Диляна Попова разкри датата, на която е решила да се роди детето й
0
5/5 - (1 vote)

Диляна Попова разкри голямата си тайна – бебчето й се появява навръх собствения й рожден ден!

Актрисата и манекенка Диляна Попова вече знае кога рожбата й ще се появи на бял свят и разкри голямата си тайна. Детето, което е плод на любовта й с актьора Асен Блатечки ще проплаче за първи път на 24 септември. На тази дата е родена актрисата и тази дата е определила за рожден ден на бебока си.

Диляна Попова
Диляна Попова разкри датата, на която е решила да се роди детето й

Манекенката ще ражда секцио, а според лекарите детето ще е от мъжки пол. Това решение красавицата е взела след консултация със специалисти. Раждането по този начин не е болезнено, както по нормален път, но пък възстановяването след операцията ще е по-продължително и дълго.

Припомняме, че Диляна Попова и лошото момче на киното Асен Блатечки дълго криеха връзката си, но накрая тя стана явна, щом се разбра, че хубавицата чака дете от него. След 14-годишен брак и дъщеря от него Асен Блатечки напусна първата си съпруга, за да заживеят заедно под един покрив с майката на второто му дете Диляна Попова.

Но заради различията в характерите и мирогледа им двамата не успяха да създадат двойка и да съжителстват съвместно. Според мълвата Асен отново се върна при първата си съпруга режисьорката Катерина, която го прие в семейното им ложе. Двамата имат и 13-годишна дъщеря Катя. Заговори се, че Диляна сама ще отглежда бебето си. Но Асен Блатечки ще помага както в обзавеждането на жилището на моделката, така и ще внася своя дан в грижите по бъдещия си наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.