Тази снимка определено има защо да изплаши Николета Лозанова!

Три жени, известни и опасни, щом се съберат на едно място положението не е никак розово. Водещата на „Горещо” Венета Райкова, поп фолк певицата Алисия и бившата на футболиста Благой Георгиев-Христина Витанова се щракнаха заедно и недвусмислено показаха, че вече са приятелки. Алисия и Христина са си дружки отдавна. А общата снимка докара нервна криза на Николета.

Двете търпяха стрелите на моделката Николета Лозанова, която не преставаше да се гаргари с тях и от позицията на предаването си по ТВ7 „Поверително от NL”. Бившата на съпруга й Валери Божинов бе под непрекъснатия прицел на НиЛо. Щом като тя е първа приятелка с врагинята й, значи и тя й е враг, категорично го показа с действията си Божиновица.

[caption id="attachment_418880" align="alignright" width="300"]Николета Николета със сигурност има много, над което да размишлява[/caption]

Затова като обикаля дискотеки и чалготеки по Черноморието, Николета не престана да демонстрира колко е близка с бившия на Христина – татуирания ритнитопковец Благо. Не само тази показност, но и клюката носеше, че тя е в основата отношенията на двамата да се охладят драстично. Защото именно папараците на Николета щракнаха неверника Благой Георгиев и любовницата му Биляна Евгениева, която забърза в една столична дискотека да се натискат насред булевард.

След което Христина окончателно натири неверника, чието изневери нямаха край, а годеникът на Биляна – Христо Сираков Стоте манекенки завинаги хлопна вратата на дома си за нея.

Не се знае на есен дали предаването на манекенката Николета Лозанова отново ще се завърне на ефир по ТВ7. Особено след като се разбра, че телевизията е пред фалит. В медийното пространство се разбра, че шефовете на Нова и Би Ти Ви не дават ефирно време и екран за предаване на Николета. Но пък по всичко личи, че русата устатница Венета Райкова от есента се готви да сюрпризира с невероятен старт в предаването си.

[caption id="attachment_418881" align="aligncenter" width="300"]Ето я снимката, която предизвика кошмари на Николета Ето я снимката, която предизвика кошмари на Николета[/caption]

А и хапливата реплика на блондинката под снимката й в социалната мрежа „Кой ще води „Горещо”?” не обещава нито добро на злосторниците, сред които неминуемо е Николета Лозанова. Отмъщението на трите приятелки обещава да е грандиозно и незапомнено.