Черната Златка благодари за огромната подкрепа

Черната Златка проговори отново след като изгуби бебчето си.

Черната Златка отговори на многобройните си почитатели в социалната мрежа Фейсбук, които я подкрепиха след сполетялата я трагедия. Това вероятно е най-тежкия момент в живота на плеймейтката. В събота Черната Златка изплака на страницата си във Фейсбук, че е изгубила детето си, което трябваше да се роди съвсем скоро. Тази вест буквално разтърси из основи голяма част от родния елит, а хиляди българи застанаха зад Златка, посочвайки, че преживяват заедно с нея трагедията и я подкрепят в трудния момент.

[caption id="attachment_418860" align="alignright" width="300"]Черната Златка благодари за огромната подкрепа Черната Златка благодари за огромната подкрепа[/caption]

Черната Златка изрази своята благодарност към всички онези, които са изразили подкрепата си. Във Фейсбук плеймейтката написа, че писмата, които е получила със съболезнователни думи, след като е споделила за трагедията си, са повече от три хиляди. Тя изразява съжаление, че не може да отговори поотделно на всяко едно от тях и благодари за съпричастността на хората с нейната болка и мъка. В заключение Черната Златка посочва, че не е очаквала толкоз много хора да й пишат, пише pik.bg.

В събота тя посочи, че не обвинява никого за сполетялата я трагедия и помоли журналистите да не правят сензации от нещастието й. Екипът на риалити формата „ВИП Брадър” обаче продължиха да си правят PR на гърба на Злати и изобщо не се трогнаха от личната трагедия, която се опитва да преживее. Те продължават да трупат дивиденти на неин гръб и по всичко личи, че са оперирани и човещината в тях е изрязана из основи. На официалната страница на „ВИП Брадър” бе публикувана изключително нелепа история, разказваща как учителката по география Черната Златка (Златка Димитрова) проверява контролната работа на Азис и остава недоволна от факта, че не знае как е по-правилно да си изпише – Иран или Ирак. Тази изцепка вбеси дори и най-върлите почитатели на шоуто и всички те се навдигнаха срещу ваденето на дивиденти от личните трагедии на участниците.