Черната Златка проговори отново след трагедията

Черната Златка благодари за огромната подкрепа
0

Черната Златка благодари за огромната подкрепа

Черната Златка проговори отново след като изгуби бебчето си.

Черната Златка отговори на многобройните си почитатели в социалната мрежа Фейсбук, които я подкрепиха след сполетялата я трагедия. Това вероятно е най-тежкия момент в живота на плеймейтката.
В събота Черната Златка изплака на страницата си във Фейсбук, че е изгубила детето си, което трябваше да се роди съвсем скоро.
Тази вест буквално разтърси из основи голяма част от родния елит, а хиляди българи застанаха зад Златка, посочвайки, че преживяват заедно с нея трагедията и я подкрепят в трудния момент.

Черната Златка благодари за огромната подкрепа
Черната Златка благодари за огромната подкрепа

Черната Златка изрази своята благодарност към всички онези, които са изразили подкрепата си.
Във Фейсбук плеймейтката написа, че писмата, които е получила със съболезнователни думи, след като е споделила за трагедията си, са повече от три хиляди.
Тя изразява съжаление, че не може да отговори поотделно на всяко едно от тях и благодари за съпричастността на хората с нейната болка и мъка.
В заключение Черната Златка посочва, че не е очаквала толкоз много хора да й пишат, пише pik.bg.

В събота тя посочи, че не обвинява никого за сполетялата я трагедия и помоли журналистите да не правят сензации от нещастието й.
Екипът на риалити формата „ВИП Брадър” обаче продължиха да си правят PR на гърба на Злати и изобщо не се трогнаха от личната трагедия, която се опитва да преживее.
Те продължават да трупат дивиденти на неин гръб и по всичко личи, че са оперирани и човещината в тях е изрязана из основи.
На официалната страница на „ВИП Брадър” бе публикувана изключително нелепа история, разказваща как учителката по география Черната Златка (Златка Димитрова) проверява контролната работа на Азис и остава недоволна от факта, че не знае как е по-правилно да си изпише – Иран или Ирак.
Тази изцепка вбеси дори и най-върлите почитатели на шоуто и всички те се навдигнаха срещу ваденето на дивиденти от личните трагедии на участниците.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.