Мика Стоичкова започва работа в най-голямата телевизия в Маями

Футболната щерка Мика Стоичкова успя да сбъдне една от най-големите си мечти.

Мика Стоичкова става водеща и то на най-голямата телевизия в Маями. След като дъщерята на Христо Стоичков разкри, че напуска пределите на България стана ясно, че тя заминава за Маями, където си е намерила нова, перспективна работа. Мика Стоичкова вече няма да се изявява като водеща в ефира на Нова тв, а в най-голямата телевизия в Маями, пише „Блясък”. Футболната щерка подчертава, че заминава да работи там, където работата й ще бъде оценена по достойнство, а не заради фамилията и известността на баща й. Тя отбелязва, че вече е получила доста изкусително предложение за работа в телевизията.

[caption id="attachment_418829" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова започва работа в най-голямата телевизия в Маями Мика Стоичкова започва работа в най-голямата телевизия в Маями[/caption]

Проектът, с който Мика Стоичкова ще стартира в най-голямата телевизия в Маями е документален филм. Тя пожела успех на всички мишки в България, които се мислят за тигри, както и на талантите, които не е трябвало да спират полета си, тъй като все пак един ден ще успеят да се извисят над останалите. На този етап Мика Стоичкова не планира да се връща отново в България или поне не в скоро време. Футболната щерка си тръгва от родината с не особено добри чувства заради случилото се напоследък. Тя обаче не губи надежда, че всичко ще се подреди, а времето ще изтрие лошите й спомени и ще запази само положителните емоции, които е изживяла в страната ни, както и с любимия си Иво Аръков и с приятелите си тук, разбира се, пише pik.bg.

Очевидно Мика Стоичкова сбъдва не само своя мечта, а и тази на бившия си любим Иво Аръков. Припомняме, че преди време актьорът заяви, че ще работи в чужбина, тъй като българската сцена му идва твърде тясна за таланта. Това обаче така и не се сбъдна, а Иво Аръков вероятно е разчитал на връзките на именития си тъст. След като розовия балон се спука, актьорът остана забравен дори и от родните режисьори и отново потърси помощта на Мариус Куркински.