Ето я истината за „Шоуто на Слави“, която не знаехме!

Слави Трифонов отдавна се измъчва заради този проблем на "Шоуто на Слави"
2
5/5 - (1 vote)

Това е истината за „Шоуто на Слави“, която тревожи Слави Трифонов!

Слави Трифонов увисна за пета поредна година. Дългият няма да прави лятно турне на „Шоуто на Слави“ и през тези месеци. Слави Трифонов изгуби битката да възроди „Шоуто на Слави” във вариант лятно турне из страната. Той не успя да намери заветните двеста бона за обиколката, а колегите му се в шок. Според близки до екипа на гологлавия шоумен разговорите за пари със спонсорите са ударили на камък.

Слави Трифонов е обиколил различни алкохолни босове, трите мобилни оператори, мастити бизнесмени, но никой от тях не ес бръкнал, за да финансира начинанието му и турнето на „Шоуто на Слави“. Идеята на Дългия е била да стартира обиколката си от родния си град Плевен, където неговите съграждани с огромен интерес са очаквали видния си съгражданин да проведе поредното си грандиозно шоу. Но мащабната му обиколна не е успяла да убеди съмишленици дотолкова, че да се бръкнат дълбоко в джобовете си.

Шоуто на Слави
Слави Трифонов отдавна се измъчва заради този проблем на „Шоуто на Слави“

При последното си турне преди пет години Слави Трифонов направи невероятно голяма обиколка из страната. На другата година той пренесе турнето на „Шоуто на Слави“ зад океана. С огромен успех премина и воаяжа му в Америка, където той и хората му гастролираха пред българската общност в Страната с неограничените възможности.

След което обаче нещата около финансирането на извън столичните концерти на Слави Трифонов нещо забиха. Според близки до „Шоуто на Слави“ Дългия още от началото на годината карал Ку-ку бенд и певците да подготвят нови парчета, като им обещавал уникална обиколка най-малко в десетина градове на страната. Те толкова се постарали с нови песни, че парчетата им можели да се поберат в един албум. Една от причините за липсата на средства е финансовата криза, която тресе страната ни, а и света, а другата е ниския рейтинг на „Шоуто на Слави”, твърдят близки до телевизионните среди.

Плевен е сред градовете, които няма да бъдат посетени и от певиците на „Пайнер”. Лятното турне на музикалната компания ще заобиколи града заради неуредиците на градския стадион, който не е подходящ за големи концертни изяви.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Nikolay Petrov казва

    Otkoga Polski Trambesh stana kvartal na Pleven ?

  2. Margarita Petkova казва

    znaehme neznaehme vse taq}}}}}} Ikato q nay4ihme kakvo stana????

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.