Вижте сватбеното пътешествие на Мариана Попова и Ханес!

Мариана Попова и Ханес заминават за Куба
0
5/5 - (1 vote)

Вместо да се разделят, както ги набедиха, Мариана Попова и Ханес се ожениха!

Мариана Попова и Ханес Перфлер си казаха „да” на семпла церемония тузарския черноморски курорт Свети Влас. Това е мястото, където двамата се запознават преди повече от четири години години. В тесен приятелски кръг най-якият глас на българския поп и годеникът й Ханес Перфлер, който има винарски бизнес се врекоха във вечна вярност. Певицата получи годежен пръстен с огромен диамант още като участник в шоуто ВИП Брадър 2012.

Мариана Попова никога не е искала да има пищна сватба, с много гости и ненужни подаръци. По-скоро идеята й е за скромна сватбена церемония, в която главната роля да имат нейните колеги с техните песни, а не да ес хвърлят пари за излишно разточителство и церемонии, които задължително трябва да обременяват тържеството. По-добре е тези средства да бъдат дадени за околосветско пътешествие, категорична е певицата. Тя мечтае да посети Куба и Мексико, но на този етап съпругът й запазва мълчание, твърдят близки до двойката.

Мариана Попова
Мариана Попова и Ханес заминават за Куба

Първоначално двойката е замислила церемонията да се осъществи в замък в южната част на Тирол, но впоследствие решават да направят тържеството в родината си. След размяна на брачните халки и обещанията Мариана запазва фамилията си, а заради трудната фамилия на съпруга си тя на шега ще го нарича „Ханчо” Попов. От къща под наем новобрачната фамилия ще се мести в просторен апартамент в полите на Витоша.

Той е купен с кредит, като голяма част от вноските певицата ще внесе от хонорара си от участието си във ВИП Брадър. Другата чест от средствата тя е използвала за създаването на нов клип, доверява самата изпълнителка. Идеята на новобрачното семейство е след две години да заминат да живеят или в Италия, или в Австрия, когато дъщеря им Мария-Магдалена стане на шест. До този момент Мариана Попова и Ханес са си поделяли отговорностите по отглеждането на малката им принцеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.