Майка на пет деца загина в Слънчев бряг, от курорта упорито крият трагедията

Слънчев бряг крие истината за убита в курорта жена. Трагедията се е случила преди около две седмици, на 18 юли, на пътя между Бургас и Варна. Тогава, в приятната петъчна вечер, англичаните Розалин и Брайън Донъли излизат да се разходят из курорта. На връщане към апартамента си в комплекса двамата са буквално пометени от пътя от преминаващ лек автомобил.

[caption id="attachment_418747" align="alignright" width="292"]Загиналата в Слънчев бряг жена Загиналата в Слънчев бряг жена[/caption]

Естествено, шофьорът-убиец бяга от местопроизшествието и до днес е в неизвестност. Брайън е ранен много тежко и лекарите едва успяват да се преборят за живота му. Раните на съпругата му обаче са фатални и Розалин, която е майка на пет деца, умира в реанимацията на болницата в Бургас.

Странно защо обаче органите на реда потулват случая. Нещо повече, Брайън е бил обран в болницата, като този инцидент също не е разследван.

Мъжът се оплака, че точно преди трагедията е обменил 400 британски лири, което е около 900 български лева. След като се свестил в лечебното заведение обаче се оказало, че в джоба му се търкалят само жълти стотинки и останалите пари липсват, научиха от БЛИЦ.