Венета Райкова се оплака, че никоя медия не я е търсила с предложение да прави предаване

Венета Райкова се оплака, че никой не я иска на работа. "Горещата" водеща, която беше свалена от екран след 10 години в Нова телевизия, все още няма оферта от нито една медия. Това разкрива самата тя в интервю за вестник "24 часа". Венета Райкова признава, че нито е водила преговори с когото и да е, нито шък е получавала предложения от телевизии да прави авторско предаване там.

[caption id="attachment_418735" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова[/caption]

Така водещата най-накрая сама сложи край на спекулациите, че от есента се мести в конкурентната на Нова ТВ бТВ, където ще прави предаване ала Наталия Симеонова. Това обаче се оказаха само слухове. Както знаете, Венета Райкова вече няма да прави "Горещо" по Нова ТВ след десет години, прекарани в медията. Звездата заяви, че решението да прекрати договора си с продуцентите от Телеман е било изцяло нейно, но не пожела да коментира причината за това.

Веднага след като стана ясно, че блондинката вече няма да води клюкарското си предаване, се появиха слухове, че мястото й ще бъде заето от Николета Лозанова, която се напъваше да води подобна продукция по ТВ7. Засега обаче потвърждение на тази информация липсва.