Ани Салич със сигурност умее да изненадва околните!

Новинарката Ани Салич наистина успя да втрещи колегите си с новината, която им съобщи. Най-коментираната водеща в Нова телевизия /къде с добро, къде с лошо/, е взела решение, което е меко казано озадачаващо.

Колегите на Ани Салич се шашнаха от новината, че водещата ще става кръстница на детето на Златка Димитрова. Двете се познават съвсем бегло, а и реално погледнато нямат нито общи теми, нито общи интереси - поне до днес.

[caption id="attachment_418676" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич кръстница на детето на Черната Златка - и това ако не е изненада...[/caption]

Ани Салич обаче насочила Златка Димитрова към прочут специалист гинеколог - доктор Георги Стаменов, при когото Златка Димитрова да роди детето си. Черната Златка е бременна в седмия месец и задължително трябва да роди със секцио, тъй като има сърдечни проблеми, които не позволяват нормално раждане.

Любимата на Миро пък поканила Ани Салич да стане кръстница на рожбата й, когато бебето се появи, разказват близки до Ани Салич.

"Наистина не можахме да повярваме, защото Ани Салич винаги се е дистанцирала от моделки, плеймейтки и прочие хубавици от рода на Златките, Николета и други. Та те двете няма какво да си кажат. Откъде накъде кръстница?! Нали кръстницата е възможно най-близкия ти човек, на чиито грижи ако се наложи, да повериш и детето си", коментират колеги на Ани Салич от Нова телевизия.

Други пък подмятат, че ако Ани Салич се съгласи, то Кристина Патрашкова ще бъде адски обидена, защото благодарение тъкмо на нея Златка Димитрова успя малко от малко да се ошлайфа и да придобие знания, от каквито преди беше "оперирана".

"Дали пък тая работа с кръстничеството не е начинът на Ани Салич отново да се впише в светското общество покрай Златка Димитрова?! Всички знаят, че напоследък не е долюбвана от телевизионерите, та барем при хайлайфа пробие и си осигури бъдещи гости за предаването "Извън новините", шушукат злите езици.