Мая Илиева е горд собственик на истински замък, подарък от покойния й съпруг

Мая Илиева притежава истински замък в Австрия. Вдовицата на разстреляния бос на ВИС-2 Георги Илиев е получила като подарък от него аристократичното имение, което разполага с 12 стаи, собствен парк, а също и зимна градина. Щедрият дар Мая Илиева получила от Главния малко след сватбата им през 1994 година.

[caption id="attachment_418678" align="alignright" width="300"]Мая Илиева Мая Илиева[/caption]

Допреди няколко години обаче Мая Илиева изобщо не се занимаваше с имението и не стъпваше в него. В един момент обаче вдовицата се присетила за замъка и решила да го ремонтира и да го превърне в хотел. Това се случило преди около 4-5 години, а решението й се оказало повече от успешно. В момента баровският замък-хотел е изключително популярен сред най-заможните чужденци и е пълен целогодишно.

Разбира се, и мястото, на което се намира, го прави много привлекателен за туристите. Замъкът на Мая Илиев се намира точно в периферията на посещавания курорт Цел ам Зее, където милионерите от цял свят ходят, за да карат ски. Съответно всички хотели около мястото са постоянно претъпкани, въпреки, че цените им започват от 300 евро на нощ.

Имотът е в близост и до Залцбург, което съвсем го превръща в желана дестинация за отдих на богаташите, научиха от ПИК.