Подлуди всички: Виж къде и как уловиха Лияна! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Подлуди всички: Виж къде и как уловиха Лияна! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Лияна може да докара аритмия на множество мъжки сърца!

Фолк дивата Лияна или“сърничката“, както мило я нарече Павел Чернев, докато делиха един покрив в миналия Вип Брадър, бе на път да докара аритмия на доста мъжки сърца. Папараци я уловиха, докато прави сутрешното си бягане в столичен парк, а снимките наистина са впечатляващи.

Лияна още е сама и не е открила любовта

Лияна още е сама и не е открила любовта

Въпреки очевидно лошото време – тъй като Лияна е облечена в спортен екип с дълъг ръкав, то надолу тя е по ултра къси шортички. През които наяве излизат прекрасните й крака – запазената марка на певицата.

Снимките на Лияна предизвикаха много и различни коментари като повечето от тях, разбира се, са позитивни. „Има хубави крака момичето и си ги показва. Стига сте завиждали, ами започвайте да тренирате усилено и се опитайте и вие да направите такива бедра!“, съветват фенове на Лияна злите езици, които моментално избухнаха с определения от сорта, че Лияна не прилича на нищо от слабост и тресе само отпуснати кожи и лош силикон.

Истината е, че Лияна продължава да спазва правилото си да тича всяка сутрин, без значение от времето навън и не спира, докато не пробяга поне 8 километра. Рекордът й е 12 километра, който певицата затвърждава редовно.

Докато бяга, Лияна обича да слуша музика или да си пее сама, както се е получило и в този момент, в който е заснета от тайните фотографи, пише Пик.

Певицата развълнува доста мъже в парка

Певицата Лияна развълнува доста мъже в парка

Лияна има наистина чудесно и поддържано тяло

Лияна има наистина чудесно и поддържано тяло

И отзад хич не е зле

И отзад хич не е зле

Докато кариерата на Лияна върви що-годе добре за момента, то личният й живот обаче продължава да е в застой. До певицата още няма мъж, който да я обича и да я прави щастлива, както тя мечтае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Подлуди всички: Виж къде и как уловиха Лияна! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)”

 1. куй

  авг. 08. 2014

  страшно разкритие настръхнах

 2. митко

  авг. 08. 2014

  хубава жена

 3. Abv

  авг. 08. 2014

  Красивата Лияна

Добавете коментар