10 правила за да спрете алкохола

10 правила за да спрете алкохола
4 (80%) 1 vote

Решението да спрете да се спре пиенето за много хора е трудна задача. Мнози дори отказват да си признаят, че имат проблем с алкохолната зависимост. Даваме ви десет безценни съвета, които ще ви помогнат да спрете алкохола.

1. Направете това за себе си. Вие трябва да поискате, за да се получи. Ако вие не направите това заради себе си, може да се окаже, че опитът ви е напълно неуспешен.

_rukovodstvo_k_deystviyu2. Важноста на физическите упражнение. Хората, които регулярно тренират са много по-малко предразположени към рецидиви. Упражненията имат тенденция да премахват стреса и дъжат човек по-отпуснат, което е плюс по пътя към трезвеноста.

3. Награждавайте се. Повечето хора така са съсредоточени за да достигнат целта, че забравят да се възнаградят за това, което вече са постигнали. Наградата ще ви повдигне духа.

4. Не се чувствайте виновен в случай на провал. Чувството на вина от рецидива или неудачата само ще ви попречи за постигането на крайната цел. Алкохолната зависимост е голямо предизвикателство и като повечето такива е трудно решим проблем.

5. Потърсете странична помощ. Това може да е група за анонимни алкохолици, терапия или капките против алкохолизъм Алкофитал. Не е добре да оставате насаме с мислите си точно в този момент.

6. Намерете си компания от трезвеници и общувайте с интересни хора, които не пият. Това ще ви помогне да сформирате нов поглед върху живота и да осмислите свои постъпки от миналото.
Ако не можете да намерите такава компания във вашия град, потърсете в интернет.

7. Създайте си нова рутинна работа, в която няма място за алкохола. Ставайте рано, включете в ежедневните си дела упражнения. В края на краищата спирането на алкохола е нов начин на живот.

8. Мислено си представете бъдещето без алкохол и осъзнайте колко по-добре бихте живяли така. Тази представа ще ви помогне да се фокусирате върху целта и да направите пранилния избор.

9. Поставяйте си достижими цели. Не си поставяйте цели, които не можете да постигнете веднага и които могат да ви разочароват. Може би не бива да да спирате пиенето веднага. Опитайте с намаляване на алкохола първоначално. Малките крачки са по-добре от никакви.

10. Осъзнайте физиологичните и емоционални проблеми, които са причината за проблемите ви с алкохола. Повечето алкохолици започват да пият заради проблеми, а е възможно алкохолизмът да е и наследствен.

Капките Алкофитал биха могли да бъдат ваш добър помощник в това начинание. Този билков продукт предизвиква непоносимост и отвращение при употреба на алкохол и ще ви помогне да намалите и постепенно напълно да спрете пиенето.
 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар