Честито: Вижте първите снимки на хубавата Надя бременна в 5-ия месец!

Честито: Вижте първите снимки на хубавата Надя бременна в 5-ия месец!
5 (100%) 1 vote

Хубавата Надя ще дари Константин с второ дете, певецът на върха на радостта!

Най-накрая желанието на Константин се сбъдна и той ще става татко за втори път. Съпругата му – хубавата Надя е бременна, при това в петия месец. Новината гръмна вчера и то съвсем случайно, когато Надя се появи изненадващо на турнето на Пайнер и всички, дори най-близките авери на Константин хлъцнаха от изненада.

Колежките му и най-близката сред тях – Преслава, нямали никаква идея, че хубавата Надя е бременна. Щом видели наедрялото й коремче, извикали от изненада, разкриват близки до Коцето източници.

Надя

Надя и Константин отново ще стават родители

Надя и Константин криели факта, че блондинката чака второ дете от типичните за всички бъдещи родители суеверия. След като бременността й навлязла в петия месец обаче, решили да се издадат.

Константин не е казал какво предпочита да има – още едно момиченце, или момченце, но колегите му са убедени, че силно би се зарадвал на син. Ако е щерка обаче, и прилича на първородната му Мариана, със сигурност ще бъде красавица.

Малката Мариана е одрала кожата на родителката си и откакто се е родила, се е превърнала в нещо като талисман на Пайнер. Няма друго дете, на което изпълнителите да се кефят толкова много, а Константин постоянно ги подкачал да не я уручасат.

Сега обаче, когато Надя е бременна, Константин ще трябва да се задържа повече време у дома и да позабрави разточителните запивки с приятели по кръчмите. Които, ако трябва да сме честни, много му допадат.

Ето го коремчето на Надето, пише Хотарена.нет

Ето го коремчето на Надето, пише Хотарена.нет

Надя и Преслава са близки приятелки

Надя и Преслава са близки приятелки

Тези двете май наистина се обичат

Тези двете май наистина се обичат

Неведнъж Надя също го е придружавала в нощните клубове, но към настоящия момент това е вредно за нея, така че ще се наложи да контролира ревността си и да се кротне вкъщи с книжка в ръка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар