Такситата с нов метод за измама на клиенти

Такситата с нов метод за измама на клиенти
5 (100%) 1 vote

Такситата лъжат клиентите с чип, за да раздуят пробега

Такситата мамят клиенти с нов метод. Бакшишите са измислили как да раздуват сметките на клиентите си като в същото време избягват проверките на съответните органи. Шашмата става с помощта на дистанционно и чип, които надуват пробега на автомобила. Проверките на ДАИ обаче не е успяла да засече нарушението.

Такситата с нова измама

Такситата с нова измама

Схемата на измама на такситата е простичка. Бакшишът държи в джоба си или в жабката на колата чипа и с него манипулира пробега на колата, надувайки по този начин сметката на клиента. Въпреки хитрата измама, служители на Държавната агенция за метрологичен надзор са започнали проверки съвместно с ДАИ. Техни хора се представят за обикновени клиенти на такситата по морето, за да изловят шофьорите-измамници.

Освен това експертите под прикритие проверяват и кантари, везни, а също и средствата за измерване на бензина в обектите по морето. Към момента са извършени проверки на над 70 обекта в Шабла, Албена, Бяла, Балчик и Шкорпиловци. Установени са едва две нарушения, а глобите варират между 200 и 500 лева, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар