НАТО в страх от трета световна война с Русия

НАТО в страх от трета световна война с Русия
5 (100%) 1 vote

НАТО в страх от трета световна война, Русия стовари 20 000 военни по границите си с Украйна

НАТО в страх от трета световна война с Русия. Над 20 000 военни се събраха по границата с Украйна гласят последните новини от горещата точка. Атлантическият съюз е в паника, че може  да се стигне до трета световна война или нов военен конфликт в Украйна, който да подпали Европа и светът. Още повече, че САЩ и останалите страни от ЕС  в момента изобщо не са в състояние да воюват с най-голямата държава в света.

„Русия е разположила около 20 000 войници на руско-украинската граница, които биха могли да проникнат в Украйна под предлог, че идват в хуманитарната и мироопазваща мисия“, съобщават от щаба на НАТО. Според тях, руските власти умишлено предизвикват напрежение по границата с Украйна.

НАТО в страх от трета световна война с Русия

НАТО в страх от трета световна война с Русия

„Няма да гадаем какво мисли Русия, но можем да видим какво прави тя в региона и това предизвиква голямо безпокойство. Русия разположи около 20 000 войници по източната граница на Украйна“, заяви говорителката на Алианса Оана Лунджеску, пише libertas.mk.

По-рано днес полският премиер Доналд Туск заяви, че засиленото присъствие на руските войски на границата с Украйна застрашава усилията за намиране на дипломатическо решение на кризата. Според Туск, ситуацията е опасна и има заплаха от пряка руска военна намеса в Украйна.

НАТО пък не крие опасенията си, че подобен военен конфликт, ще доведе до намеса на международните „мироопазващи“ сили и може да отприщи трета световна война. От друга страна, Китай и Северна Корея отдавна търсят повод да изпробват смъртоносните си оръжия за масово поразяване върху САЩ и още няколко свои политически и военни противници.

Междувременно руските власти твърдят, че разположените военни в района се намират там за учения. Демонстрацията на военна сила обаче, има за цел да покаже на украинските власти, че Крим без бой няма да бъде даден, а също така да респектира онези, които бомбардират руските територии по границата. Цивилни граждани многократно се оплакаха от обстрел от бомби, ракети и други, които падат близо до домовете им при границата с Украйна. Неслучайно властите взеха извънредни мерки, за да овладеят ситуацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “НАТО в страх от трета световна война с Русия”

  1. Bojidar Katerinov

    авг. 17. 2014

    ОЩЕ НЕЗАБРАВЕНА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА И ЕТО ЗАДАВА СЕ ТРЕТА. ТАМ КЪДЕТО ИМА КАПИТАЛИЗЪМ, ВОЙНИТЕ СА НЕИЗБЕЖНИ И ЗАТОВА ПОСТОЯННО С ПОВОД ИЛИ БЕЗ ПОВОД АМЕРИКА ,АНГЛИЯ ,ФРАНЦИЯ ВОЮВАТ –ЛОКАЛНО ,НО ТРЕТА –СВЕТОВНА ТОВА Е ВЕЧЕ ДРУУГО НЕЩО.

  2. G-ca Tutush

    февр. 01. 2015

    Treta sevtovna voina da nestane mnogo horan shte picinat

Добавете коментар