Андреа извън кожата си: Пайнера я смаза!

Андреа извън кожата си: Пайнера я смаза!
4 (80%) 2 votes

Андреа този път е бясна – яко я удариха през джоба!

Пет бона глоба отнесе поп фолк певицата Андреа. Манията й да е различна, скандална и провокативна този път не мина. Номерът да се вее на сцената и да показва натурата си, все е едно е на плаж или в градската баня, й донесе доста солидно бъркане в джоба.

Митко Пайнера издал изрична заповед певиците, които са избрани за лятното турне на „Пайнер” да се явяват с повече плат на себе си и да не веят „натурализми“ пред феновете си, на концертите на живо. Всяка една от избраниците на музикалната компания спазвала табуто, но половинката на Кубрат Пулев отново си пропуснала покрай ушите изричната забрана.

Андреа

Андреа бясна от солената глоба на Пайнера

На участието си в морския град Бургас тя сащисала слушателите не толкова с гласови данни, колкото с ексцентричното си облекло. Андреа се показала по черни прашки, черни жартиери и чорапогащник, а нагоре била с боди с дълъг ръкав, в същия цвят.Скандалната й поява оставила любителите на пикантерии без дъх, а колежките й здравата да се размърморят зад гърба й. Колежките й недоволствали, че забраните с пълна сила важат за тях, а на Андреа все й се разминавало.

Собственикът на музикалната компания решил да докаже, че е безкомпромисен и заповедите важат за всички, без изключение. Димитър Димитров- Пайнера решил да бъде докрай строг и да покаже, че повече не може да бъде разиграван. Въпреки че русата певица му е слабост, той й тръснал солената глоба. Освен това, заради издънката си Андреа повече не можела да ползва безплатните услуги на стилистите от фирмата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар