Метеоролог №1 със страшна прогноза за България!

Метеоролог №1 със страшна прогноза за България!
5 (100%) 1 vote

Метеоролог номер едно направи наистина страшна прогноза!

Пълен шок и ужас. И през следващите десет години над страната ни ще има порои, наводнения, градушки и изобщо времето се очертава да е екстремално. Тази прогноза съобщи метеоролог №1 на България. Доц. Георги Корчев е на мнение, че това не са епизодични случаи, през които природата ни отмъщава, а времето е синхронизирано напълно в нещата.

Причината за адската прогноза е, че ситуацията е такава, защото цикличността при която се повтарят нещата са напълно закономерни от научна гледна точка. Според специалиста при една безснежна и не толкова студена зима април и май ще бъдат съответно дъждовни. Метеорологът заяви, че в това нямат пръст нито икономиката, нито средствата, които се отделят за предпазване от тези бедствия, при които бяха залети къщи, отнесени асфалтови пътеки, отнети човешки животи.

прогноза

Прогнозата за идните години е наистина ужасяваща

Ученият подчерта, че преди известно време телефоните на академията прегрели, тъй като според цикличността в атмосферните влияния се заредили изключително сушави години. Тогава те трябвало да преустройват така графиците, че да приспособяват плановете към условията специално за селското стопанство, за да има все пак реколта и нещата да вървят в определената посока.

Доц. Корчев спомена, че времето над страната ни пряко зависи от средиземноморските циклони, които преминавайки през нашата страна носят над България сняг. Но при тази зима, когато нямаше валежи от тези атмосферни въздушни маси, в по-късните месеци като април и май донесоха над родината ни поройните дъждове, на които бяхме свидетели.

Както и градушките, които са известни като гръмотевични бури. Служителят на БАН подчерта в прогнозата си, че времето и в следващите десет години ще се отличава с подобна непостоянност и също ще има интензивни валежи и гръмотевични бури, както и градушки над нашата страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар